2010. október 28., csütörtök

A UPC-t meg kell verni!!! Veszitek az adást?!:)

2010. 10. 28-án ötödször lépnek pályára kedvenceink, ötödik alkalommal futnak neki az első pontok megszerzésének. Ebben a fordulóban az ellenfél az a UPC lesz, amely a Stadio Herman Ottóban fogadja fiainkat.
Nem véletlenül írtuk, hogy fiainkat, ugyanis ezen a mérkőzésen egyik lány játékára sem számíthat a visszatérő Varga edző; az összecsapásról hiányozni fog mind Kata, mind Márti, mind a régóta sérüléssel küszködő Ildikó. A hölgyeken kívül mások is vannak a maródiak listáján, ugyanis a Messi AS ezúttal nem számolhat Bálint atya és Miki szolgálataival sem. Ezek alapján a keretet ezúttal Béla, Máté, Feri, Tamás, Norbi, Harsavin és Kóczy fogják jelenteni. Bár hivatalos források még nem láttak napvilágot a kezdőcsapatot illetően, szerkesztőségünk szerint a kapuban Béla kezd, a védelmet a Máté-Feri-Tamás hármas jelenti majd, a középpályán Harsavin fog rohamozni, míg a gólokat leginkább Kóczytól várhatjuk.
Az ellenfél eddig három mérkőzésen van túl; a nyitófordulóban a SZEVASZ otthonában nyertek 3-4-re, majd jött 2 vesztes mérkőzés, ugyanis a GFHF 4-2-vel, a Szt. Imre Kollégium pedig 3-2-vel küldte haza őket. Eddig 3 mérkőzés alatt 8 gólt lőttek, ebből 4-et Olgyai János, 2-t London András, 1-1-et pedig Kiss Márton és Groma Géza szereztek, így rájuk különösképpen érdemes lesz odafigyelni.
A csapat által képviselt játékerőt megítélni igen nehéz feladat, mivel a Messi AS-t leiskolázó Szt. Imre Kollégiumtól csak egy góllal kaptak ki, míg a hőseink által eléggé megszorongatott GFHF 2 találattal tudott felülkerekedni az együttesen. Azt nem tudni azonban, melyik mérkőzésen milyen játékosállománnyal rendelkeztek, így nem árt vigyázni a kijelentésekkel.
Egy biztos: minden csapat verhető, és ha a Messi AS labdarúgói végre azt fogják nyújtani, amire valójában képesek, akkor nem számít lehetetlen küldetésnek bezsebelni az idei szezon első pontjait. Az pedig külön pikantériája lehet ennek a találkozónak, hogy meg nem erősített információk szerint a Rubicom szponzorálandó csapatot keres, és valószínűleg nem lenne hátrány, ha a Messi AS adatlapjára tekintve ez állna az első sorban: „Első győzelem: 2010. 10. 28., a UPC ellen”…
Holnap 19:00 órakor tehát folytatódik a bajnokság, így ismét lehetőséget kap ez a fiatal együttes a bizonyításra.
Forca Messi AS!!!
Kb.

1 megjegyzés:

  1. Ma, mielott felkeltem azt almodtam, hogy gyoztok! :) (azt mar nem tudom, hogy miert, de valakit be kellett rakni vedekezo kozeppalyasnak, ami utan rugtatok ket golt :D)
    Szoval csak annyi, hogy hajra, akarhogy is alakul, mar most buksze vagyok ratok! ;)

    VálaszTörlés