2010. október 28., csütörtök

Cél az első győzelem, az ellenfél a Szt. Imre Kollégium

2010. 10. 11-én, este 19:00 órakor következik a Messi AS második mérkőzése; a helyszín változatlanul a Herman Ottó Kollégium műfüves pályája, ezúttal az ellenfél a Szt. Imre Kollégium lesz.
A mérkőzés pikantériája egyértelműen a múlt nyár eseményeire vezethetőek vissza, amikor a Szt. Imre Kollégium nagyon közel állt Harsavin, Kóczy és Kata szerződtetéséhez. Végül 3-ból 2 üzlet kútba esett, csak Katát igazolták le, aki azonban az idei idényben a Messi AS színeiben szerepel kölcsönben.
Az edzőközpontból kifelé jövet sikerült elkapnunk Kóczyt, akit arról faggattunk, milyen érzésekkel fog pályára lépni hétfő este.
"Igen, ez valóban egy különleges mérkőzés lesz számomra. Nyáron majdnem hozzájuk igazoltam, de végül nem lett semmi az egészből."
"Úgy érzem jól jártam, hogy végül a Messi AS-nél maradtam, remek a hangulat a csapaton belül, és ilyen profi mentalitású játékosokkal öröm együtt játszani. Mivel ez a klub a nevelőegyesületem, nagyon közel áll a szívemhez, és minden erőmmel azon leszek, hogy a csapat hasznára lehessek. Sérülésből térek vissza, bízom benne, hogy fel tudom venni a játék ritmusát"
"Hogy haragból játszok-e ellenük? Ki van zárva. Nekünk csak a saját csapatunkkal kell foglalkoznunk, nem az ellenféllel. Bárki is lép ellenünk pályára, le kell győznünk, amennyiben a végén legelől szeretnénk végezni. Több pontot nem hullajthatunk el." - értékelte a helyzetet a középpályás.
A 3 pont begyűjtése nem tűnik lehetetlen feladatnak, hiszen a hétfői ellenfél az első fordulóban - akár csak a Messi AS - vereséget szenvedett. Ez azonban egyben óvatosságra is int, mivel a pontokra nekik is legalább akkora szükségük van, mint mieinknek.
A várható kezdőcsapat a mi oldalunkon:
Norbi-Harsavin, Feri, Szemerédi-Kóczy-Miki, a kispadon pedig ott lesz Kata, Márti, és a minden poszton egyaránt bevethető Béla is Sanyi szakvezető mellett.
A feladat tehát adott: mindent meg kell tenni a 3 pont begyűjtése érdekében, hogy veresnyben maradjon egyesületünk a topcsapatokkal...
Go Messi AS!!!
Kb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése