2010. október 28., csütörtök

Célkeresztben a GFHF

2010. 10. 22-én, pénteken, egy elhalasztott mérkőzéssel folytatódik a Messi AS idei idénye. Hőseink 4. ellenfele a GFHF lesz a Camp Herman Ottóban, a feladat adott: pontot kell szerezni. Eddig 3 mérkőzés - 3 vereség a mérleg, de sokak reménye szerint ezúttal megtörik a balszerencsés széria, és a Messi AS begyűjti első pontjait a szezonban - ráadásul hazai közönség előtt.
Ami a csapatot illeti, lesznek hiányzók. Információink szerint nem lehet ott a holnapi mérkőzésen Ildikó, Bálint atya, Feri, és Márti játéka is erősen kérdéses lesz. Ne felejtsük el azt sem, hogy ezúttal a Mester nélkül kell mesterien játszania a csapatnak, hiszen Varga mester egészségügyi problémák miatt nem lehet ezúttal a fiatalok segítségére. Tehát a várható keret: Kata, Béla, Tamás, Hádám, Miki, Máté, Norbi, Kóczy és esetlegesen Márti. Varga Úr kérésünkre felvázolta elképzeléseit a kezdőcsapatot illetően, ahol a kapuban Béla áll, a védelmet a Norbi-Tamás-Máté trió alkotja, a középpályán Harsavin keverget míg elől Kóczy próbál meg gólokat szerezni. Ez esetben a kispadon kezdene Kata, Miki, és Márti is, amennyiben végül vállalni tudja a játékot.
Az ellenfélről érdemes tudni, hogy eddig 2 mérkőzésen vannak túl; kikaptak 3-1 arányban a Dorozsmától idegenben, és megverték 4-2-re a UPC-t hazai pályán. Gólszerzőik Kiss Norbert és Mészáros Nándor voltak, így őket nem árt majd kitüntetett figyelemmel kísérni. A tabellán jelenleg az 5. helyet foglalja el a GFHF, míg a mieink a 9. helyen tanyáznak.
A cél ugyanaz, mint eddig: pontok, de legalább pont szerzése, és amint az az előbbi elemzésből is kiderült, a feladat nem lehetetlen, amennyiben az elmúlt mérkőzésen nyújtott teljesítményt tudja hozni a csapat – jobb helyzetkihasználással kombinálva.
Focra Messi AS!!!
Kb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése