2010. október 28., csütörtök

Három a magyar igazság - harmadszor is nekifutnak az első győzelemért

Október 13-án, szerdán kerül megrendezésre a Messi AS harmadik mérkőzése, amikor is a Dorozsma a Stade de Herman Ottó-ban fogadja a Messi AS-t. A cél ugyanaz, mint eddig: be kell gyűjteni a 3 pontot.
A mieink mérlege eddig 2 mérkőzés, 2 vereség, azonban hiba lenne már most leírni a csapatot, mivel még csak a csapatépítés korai szakaszában járnak. Ez a csapat még csak egy ígéret, amely előtt komoly jövő állhat. A tegnapi szokásos sajtótájékoztató keretében Harsányi Ádám így nyilatkozott erről:
"-Ebben az idényben az a legfontosabb, hogy összeszokjon a csapat, és töretlen lelkesedéssel lépjünk pályára. Tehát a legfőbb elvárás részemről, hogy ez a csapat az őszi szezonban összeérjen, és a tavaszi szezonban már a trófeáért küzdhessünk."
A csapat tehát egyelőre türelmet kér a szurkolóktól, mert mind maguk a játékosok, mind a szakvezetés úgy véli, idővel beindulnak Szentes legjobbjai, és ennek eredményeképpen szállítani fogják a pontokat.
A Dorozsma is 2 mérkőzésen van eddig túl, amelyből az elsőt 3:1 arányban megnyerte a GFHF ellen, a második meccsen azonban akárcsak mieink, ők is nagy pofonba szaladtak, ugyanis 4:14-re kikaptak a DHISZ-tól. A Dorozsma jelenleg a 8., a Messi AS pedig a 9. helyet foglalja el a tabellán, így akár kiesési rangadónak is hívhatnánk a mai találkozót, azonban ilyet kijelenteni a szezon elején nagy könnyelműség lenne.
A Messi AS részéről kérdéses a kezdőcsapat. Akikből Varga mester válogathat: Márti, Kata, Norbi, Feri, Máté, Bálint atya, Ádám, Béla, Kóczy és az újonnan nevezett (reméljük nem hitetlen) Tamás. A mérkőzés megnyeréséhez ugyanis komoly hitre is szükség lesz.
Amennyiben szerkesztőségünknek tippelnie kellene a kezdőt illetően, akkor egy Norbi-Harsányi, Feri, Szemerédi-Kóczy-Bálint atya felállásra szavaznánk, de bármiféle változtatás elképzelhető. Meg nem erősített források szerint Béla ezúttal a kapuban is szerepet kaphat, illetve Harsavin középpályán történő szerepeltetése esetén Kóczy akár a csatárposzton is fel-feltűnhet.
A sok kérdés mellett azonban van, ami biztos: amennyiben nem sikerül pontot rabolni a Dorozsma otthonából kedvenceinknek, úgy nagyon nehézzé válhat az idény későbbi szakasza. A lecke tehát ismét fel van adva: pontot szerezni minden áron, tiszta fejjel lépni pályára és tanulni az elmúlt mérkőzések hibáiból. Amennyiben pedig ez megtörténik, nem hinnénk, hogy komoly félnivalója lenne csapatunknak szerda este.
Két vigasztalódni vágyó csapat lép tehát pályára a mai napon. A csapat arra kéri a szurkolókat, hogy amennyiben tehetik, minél többen látogassanak ki erre a borzasztóan fontos idegenbeli mérkőzésre, és ha tudnak, teremtsenek hazai légkört, ezzel is segítve a múltkor is kissé görcsösen játszó csapatot.
Go Messi AS!!!
Kb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése