2010. október 28., csütörtök

Pedig csak egy 0-val lőttek többet...

2010. 10. 11-én elérkezett csapatunk mádodik mérkőzésének időpontja, a pálya másik szegletében ezúttal a Szt. Imre Kollégium játékosai várták Szentes legjobbjait.
Az előző mérkőzésen nyújtott produkció után méltán bizakodva várta mindenki ezt a mérkőzést, főleg, hogy ezúttal több emberre is számíthatott Sanyi szakvezető-edző. Így ezúttal a kapuban a várakozásoknak megfelelően Norbi kezdett, míg a védelem tengelyében Feri kapott helyet, tőle balra Szemerédi, jobbra pedig Harsavin játszott. Előttük igyekezett színt vinni a játékba a sérüléséből visszatérő Kóczy, míg legelől Miki próbált megküzdeni ellenfelünk védőivel. A kispadon bevetésre készen ott volt Márti, Kata, és a jolly jokernek számító Béla is.
A mérkőzés nagy iramban kezdődött, mindkét oldalt akadtak lehetőségek, azonban a vezetést az ellenfél szerezte meg. Az idő múlásával párhuzamosan egyre inkább teret vesztettek kedvenceink, az ellenfél pedig egyre inkább nyomott, és egyre több gólt szerzett bosszantóan könnyű helyzetekből. Ugyan Sanyi többször is megpróbált belenyúlni a mérkőzésbe cserékkel, azonban ezen az estén ez is kevés volt; a csapatban a játékosok láthatóan nem értették meg egymást a pályán, így idővel szétesett a csapatjáték. A múltkor rekül működő védelem egyre gyakrabban meginogott, az előrejátékból pedig rettentően keveset láthattunk. Végül a becsületgól összejött Miki révén, viszont a Szt. Imre Kollégium legjobbjai 10-ig nem álltal meg, így a végeredmény 10-1 lett ellenfeleink javára.
Hétfőn este véget ért egy mérkőzés, azonban ezzel párhuzamosan egy másik el is kezdődött: most derül ki igazán, mennyi is van ebben a csapatban, hiszen most mindenkinek külön-külön mentálisan kell lejátszania egy meccset azért, hogy szerdán új lendülettel a mai estéből tanulva egy igazán jó 50 percet produkáljanak a játékosok. Még nagyon a szezon elején járunk, még nincs igazán összeérve ez a csapat, és még abban is biztosak lehetünk, hogy ellenfeleink is botlani fognak. Ha mindezt figyelembe vesszük, láthatjuk, hogy nincs nagy baj, azonban tény, hogy bizonyos dolgokon változtatni kell a csapaton belül. Még meg kell találni mindenkinek azt a posztot, ahol a legjobbját tudja nyújtani, és meg kell tanulnia a csapatnak együtt védekezni és együtt támadni. Senki sem számított ekkora arányú vereségre, azonban még mindig jobb, hogy ezt a pofont az idény elején kapta a csapat, mintha az utolsó tétmeccsek egyikén.
Ne feledjük azonban: ez egy rendkívül fiatal és még eléggé öszeszokatlan csapat, amelyre fényes jövő várhat, amennyiben sikerül haladniuk a már megkezdett úton. Idővel rutint is szereznek játékosaink, amely az idény folyamán egyre inkább látszódni fog. Türelmesnek kell lennünk, hiszen ez az első idényük egy ilyen bajnokságban, idővel pedig nyílvánvalóan meg fog mutatkozni, miért is jutottak el ilyen messzire Szentestől...
A mérkőzés legjobbja: ugyan a csapat jelest kapna küzdeni akarásból, viszont úgy tűnik, mindenki tudása alatt teljesített. Gólja miatt azonban a mérkőzés embere címet ezúttal Miki kapja.
Minden nagy csapat életében vannak kisiklások- szerdán este kiderül ez is ilyen volt-e. Az ellenfél a Dorozsma lesz.
Go Messi AS!!!
Kb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése