2011. október 25., kedd

Herman

Csütörtökön 21 órától remek mérkőzésre adódik lehetőség a Herman ellen. Ki tud jönni és kinek kellene utazást biztosítani?


12 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Sajnos nem tudok menni csütörtökön,mert az elsőévesek földtudós estéjén leszek. Viszont jó híreim vannak tornateremmel kapcsolatban: vasárnap 16-17 óráig tudnánk játszani hetente a Kosztában.ehhez legalább 8-10 emberre lenne szükség, mert 30méteres a tornaterem. Szeretnék visszajelzéseket kapni mindenkitől minél hamarabb hogy megfelel-e neki ez a vasárnapi időpont, illetve van-e foci-orientált ismerőse a csapaton kívül,hogy stabilan legyünk mindig 10en. Kapcsolataim révén(:D) tornaterem árban legalább egy 50%os kedvezményt tudok kialkudni. Az ár-részletekről majd később,de fejenként 200ft-nál nem kell többre gondolni...
    Máté

    VálaszTörlés
  2. Hali!

    Én tudok játszani most csütörtökön, és egy hazautat vennék igénybe. A vasárnapi időpont is megfelel. Talán +1-2 személyt is össze tudok szedni az alkalmakra.

    VálaszTörlés
  3. Hello!
    Tegnap kipróbáltam lábam, de a körmöm a meccs végére megint elkezdett fájni. MOst nem nagyon érzem. Mármint, hogy gond lenne vele. A lábamat azt érzem.
    Szóval szivesen elmegyek, de nem tudom mennyit birok, lehet h 5 percet lehet hogy semmi baj nem lesz. Így viszont az autóban sem akarom fölöslegesen foglalni a helyet, inkább üljön olyan a kocsiba aki teljes értékű.
    Úgyhogy, ha van hely megyek, ha tele az autó, maradok, OK?
    Bige Cs.

    VálaszTörlés
  4. Ja, van egy ötletem a vasárnapi focira:
    Van egy csapat - a Bundásliba - ahol vagy 10 éve játszom, a Hungeriten szoktunk indulni a csarnokban.
    Szerintem össze lehetne hozni, hogy a két csapat játszon egymás ellen. Ez azért lenne szerencsés mert a csapat együtt maradna, jobban össze tudnánk szokni egymással.
    Szerintem a Bundáslibából tudna jönni 5-6 ember, és ha a MessiAS-ból is van ugyanennyi egy-egy alkalommal akkor az tuti lenne szerintem.
    Ez egy ötlet, ha Ti is jónak találjátok írjatok, és megebszélem a Libákkal!
    Üdv. BigeCs.

    VálaszTörlés
  5. Elvileg ott tudok lenni, ide- és hazautat sem veszek igénybe. Kb.

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!
    Zoli és én ott leszünk.
    Holnap délután derül ki, hogy Sanyi is tud-e jönni.

    Üdv., Jani

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok!

    Indulás Plébánia elől 19:30-kor.

    VálaszTörlés
  8. én is megyek majd a meccsre, viszont szentesre nem kérek most fuvert, mert holnap még lesz órám :S ha lesz hely a kocsiban, akkor esetleg tarján jövök, ha nem akkor majd buszozok...:D

    a vasárnapi focit nagyon jó ötletnek tartom, mert így még inkább össze tud szokni a csapat :D:D (nem mintha eddig még nem lenne összeszokva :D)

    VálaszTörlés
  9. Ennyi visszajelzésből szerintem már érdemes lefoglalnunk a Koszta tornatermét. Támogatom én is Csabi ötletét (5 hozzászólással feljebb). Mehet a teremfoglalás vasárnap 16-17 órára? Az első alkalom úgy néz ki, hogy november 6-a lenne.
    Máté

    VálaszTörlés
  10. Szerintem igen! És köszönjük, megyek nézőnek...

    VálaszTörlés
  11. Ha nem is minden alkalommal (vagy ki tudja?), de alkalmanként vszínűleg én is ott leszek.
    Jó hír: ma Sanyi is tud jönni!

    VálaszTörlés
  12. ja, jut eszembe: Jani voltam.

    VálaszTörlés