2011. október 20., csütörtök

K.O. - UPDATE!!!

!!!Nem sikerült áttenni a meccset, a holnapi HUBA is elmarad!!!

Sziasztok!

Röviden szeretném elmesélni az elmúlt két nap történéseit a bajnokságot illetően:
Amint azt Ti is tudjátok a tegnap esti mérkőzésünk a Huba ellen, a Huba kérésére elmaradt. Október 14-én (múlt hét péntek) hívott fel a csapatkapitányuk, hogy szerda (és mostantól mindegyik szerda) nem jó nekik, mert énekkaruk van, készülnek valami Karácsonyi műsorra a közösségükben. Kértem, hogy ajánljanak két másik időpontot, hogy legyen miből választani (változtatásra a szabályok szerint két mérkőzés erejéig van lehetőség) és hívjon vissza, ellenkező esetben úgy tekintem, hogy le van mondva a mérkőzés. Tegnap délután felhívott az egyik szervező, hogy megyünk-e, jeleztem neki, hogy nem kaptam visszaigazolást, nem megyünk. Ezért lemondtam a pályafoglalást, illetve a bíróküldést is. Este 18:45 és 19:15 között sorra kapom a hívások, hívnak a szervezők, illetve a Huba játékosok, hogy ott állnak a pályánál, mikor érkezünk...
Elmondom nekik, hogy nekem mit mondtak, mi alapján döntöttünk a maradás mellett, kiderült, hogy ki volt az az illető, aki a lemondást kezdeményezte. Sem a szervezőket (szabály szerint a módosítást jelezni kell a szervezők felé email-ben), sem a saját csapattársait nem tájékoztatta a módosításról. Elérni nem lehetett, mert ki volt kapcsolva a telefonja - énekkaron volt. :) Azóta sem tudtam vele beszélni, email-ekre nem válaszol.
Lenyugodtak némileg a kedélyek, jól van mondom, álljunk konstruktívan a problémához.
Holnap amint tudjátok 21 órakor a SZEVASZ ellen játszunk!? Közben kiderítettem, hogy a hivatalon honlapon tévesen szerepel a dátum. A holnapi mérkőzés ott 11.11. 19 órás kezdettel volt feltüntetve - amikor mi hivatalosan a Szent Imre Öregfiúk ellen játszanánk gondolom szimultán. :)
Jelzem ismét a szervezőknek, hogy nem faxa valami a holnappal kapcsolatban. A 21 órás kezdetet is túlzásnak érzem, mivel 19, illetve 20 órától is DB meccs van elkezdem hívogatni az érintett 5(!) csapatkapitányt, hogy tudna-e velünk valaki cserélni. 19 órás kezdet már majdnem jó, UPC - Bencések játszana akkor. UPC-nek jó, Bencések 2 óra haladékot kér, SZEVASZ-nak is jó. Eltelik egy óra, hív a SZEVASZ, hogy neeeem, mégsem jó nekik, az elírás miatt a fél csapat hazament, nem tudnak holnap kiállni. :)
Ok, nyugalom. Felhívom a HUBA-t, hogy a tegnapi meccset nem tudják-e bevállalni a holnapi 19, vagy 21 órás elmaradt SZEVASZ meccs helyett? 19 óra nekik jó, 21 nem. Viszont a Bencések még nem mondták 100%-a, hogy tudnak át tudják-e tenni a meccset 19-ről 21-re.
Tehát, összegezve: Ha a Bencések rábólintanak, akkor holnap 19 órától játszunk a HUBA ellen, ellenkező esetben nem lesz meccs.

Tovább. Eddig le nem játszott mérkőzéseink:
5.: 2011. 10. 19. 19h szerda Huba-Messi AS
6.: 2011. 10. 21. 21h péntek SZEVASZ-Messi AS
7.: 2011. 10. 27. 21h csütörtök Messi AS-Herman
8.: 2011. 11. 02. 19h szerda Messi AS-Szt. Imre 1
9.: 2011. 11. 11. 20h péntek Szt. Imre 2-Messi AS

5. elmaradt, lehet, hogy holnap pótoljuk.
6. elmarad téves időpontmegadás miatt, pótlás dátuma ismeretlen.
7. egyenlőre nincs ok a változtatásra (21 óra?) - HURRÁ!
8. elmarad ellenfél kérésére, pótlás dátuma ismeretlen.
9. elmarad ellenfél kérésére, pótlás dátuma ismeretlen.

EZEK UTÁN KÉRDEZEM, HOGY VAN-E OLYAN EMBER, AKI TUD JÖNNI JÁTSZANI HOLNAP???

ps.: természetesen abban az esetben, ha lesz holnap meccs egyáltalán. Így csak 4 meccset kell átrakni az ötből.

8 megjegyzés:

  1. Ilyenkor örülök, hogy nekünk "csak" a pályán kell küzdenünk... Kitartást a szervezéshez!

    Egyébként holnap 18:00 - 23:59-ig ráérek futballozni.

    VálaszTörlés
  2. Tehát nem lesz meccs a héten! Szopás, 5-ből 4-et át kellene rakni.

    VálaszTörlés
  3. nekem mindegy, mikor lesz (ha lesz) a holnapi meccs, mert ráérek kb du 2-től éjfélig :D utána is jó, de az már ugye nem a holnapi nap része :DXD

    VálaszTörlés
  4. OK, köszi! Mikor lesz a következő?

    VálaszTörlés
  5. OK. MOst már elárulhatom, hogy az egészet én csináltam a körmöm miatt ;)
    BigeCs

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!

    Köszönöm a türelmeteket, sajnálom, hogy ekkora kavarás megy most. Mindhárom szervezővel beszéltem, próbálunk úrrá lenni a kialakult helyzeten. Az biztos, hogy a következő szezonra komoly szigorítások várhatók. Ami biztos, hogy a következő mérkőzés 27-én, jövőhéten csütörtökön lesz a Hermann koli ellen 21-órától. Sajnos ez elég későn van (és azt is tudom, hogy csütörtök sok embernek nem jó), de kérlek benneteket, hogy próbáljunk meg elmenni és játszani egy jót. Egyszerűen nincs képem átrakatni. A további csütörtöki (ill. ennyire későn kezdődő) mérkőzéseket próbáljuk elkerülni. Ezenkívül négy mérkőzésre kell még időpontot találni. A mai, SZEVASZ elleni mérkőzés szinte biztosan átkerül 10.02-re (amikor eredetileg SZIKK1 ellen játszanánk). Annyit tudok még, hogy a HUBA meccs pótlása nem a Hermann pályán, hanem egy másik szegedi műfüves pályán lesz megrendezve. Időpont még nem tisztázott.

    Köszi a türelmet:
    Sanyi

    VálaszTörlés