2011. november 2., szerda

LF tormával

Az október 21-ről mára csúsztatott SZEVASZ elleni mérkőzés elmarad. Elfelejtették...
A következő mérkőzés november 9-én várható 18 órai kezdettel a SZIKK Öregfiúk ellen. Szokásos kérdésekre várom a válaszokat.

5 megjegyzés:

  1. Nekem jó a 9-e, Szegeden leszek, és maradok is ott.

    VálaszTörlés
  2. leszek én is és maradok Szegeden utána
    Máté

    VálaszTörlés
  3. én is megyek sztem, viszont akkor pont órám van, de lehet h nem megyek be :D focizhatnékom van nagyon :D fuvarra absz. nem lesz szükségem, max csak annyira mint legutóbb, de szentesig semmiképp nem kell, mert maradok szegeden :D

    VálaszTörlés
  4. Természetesen megértem a problémáitokat az elmaradt mérkőzésekkel kapcsolatban. Bár semmi értelmét nem láttam, mégis felhívtam pár perce az egyik szervezőt (Groma Géza), hogy jelezzem a sorozatosan felmerülő problémákat a mérkőzésekkel kapcsolatban. Sajnálom, hogy így alakult, tavaly semmi gond nem volt ebből, idén kicsit szabadabb volt a gyeplő, meg is lett az eredménye. Őszi bajnokság után lesz egy közös beszélgetés, akkor el lehet mondani a panaszokat. Jeleztem Gézának, hogy nem szeretnénk hidegben játszani, a romló idóőjárás miatt veszélyesebb úton közlekedni a mérkőzésekre, stb. Vagyis jó lett volna a megbeszéltek alapján lejátszani a meccseket. Azt mondtam neki, hogy a fennmaradó négy mérkőzésből kettőt megpróbálunk még idén lejátszani, a többi csúszik tavaszra. Elmondtam neki a SZEVASZ tegnapi húzását, elmondása szerint a szabályok szerint akkor kérhetjük a 3:0-át (ennek én nem látom értelmét, inkább a játékot preferálnám) de azt kérte, hogy előbb hadd beszéjen a csapatkapitányukkal. Próbálnak találni valami megoldást, rövidesen visszahívnak. Tehát azt kérném, hogy idén akkor legyen meg még két meccs. Ebből az egyik a SZIKK Öregfiúk jövőhét szerdán 18:00 órától, a másik a többi csapat ajánlatától függ. Mert a kisújjam nem fogom mozdítani, hogy én találjak másik időpontot. Akinek ez megfelel közületek, annak nagyon megköszönöm, akinek nem, azt is elfogadom. Mindenkire számítok, de megértem ha valakiben feszültség támad emiatt. Utóbbit különösen sajnálom, mert ennek az egész dolognak a játékról kellene szólnia. Tőlünk független okokból ez idén most így alakult. Köszi.

    VálaszTörlés
  5. Nekem is jó az időpont.
    Jani

    VálaszTörlés