2011. május 13., péntek

Lassú víz partot mos

Örömmel hirdetem a szurkolóknak és mindazoknak, akik figyelemmel kísérik a csapat eredményeit, hogy várakozásaimnak megfelelően ma megszereztük idei második győzelmünket a nagyon szimpatikusan és sportszerűen játszó UPC csapata ellen.
A végeredmény UPC - Messi AS 1 : 2
Minden játékosnak szeretnék gratulálni, két közel hasonló játékerőt felmutató csapat izgalmas és végig szoros mérkőzésén vagyunk túl.
Külön örömömre szolgál, hogy csapatunk tagjai képesek voltak könnyen és hatékonyan befogadni az új játékosokat. Azt gondolom, hogy a mai felállásban - amikor végre 3 cserénk is volt - a Messi AS hosszú távon meghatározó csapatává válhat a Don Bosco Bajnoksában a következő kiírások során.
Elég a pátoszból, legyen játék és lesznek majd eredmények is.

Köszönöm fiúk öröm volt nézni!

Ha már ez a saját blogunk, kicsit had beszéljek haza. Jó volt látni, hogy a Mikulás után, ezúttal másodjára is sikerült egy olyan mérkőzést játszanunk, ahol az irányítás talán végre a mi kezünkben volt.

Forza Messi AS!

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Nagyon örülök, hogy ott lehettem a meccsen, mint szurkoló, nagyon izgalmas, jó játékot láthattam elejétől a végéig. Az egységes mezben kiálló, egymásra nagyon odafigyelő, fegyelmezett játékot játszó Messi AS mindenképpen a feltörekvő csapatok között van. Szép volt, fiúk!

    VálaszTörlés