2011. május 27., péntek

Itt a vége

fuss el véle!

No, véget ért a 2010/2011-es kiírása a bajnokságnak.
A mai utolsó mérkőzést egy rendkívül izgalmas nagy csatában, kétszer is felállva 4:5-re elveszítettük a SZEVASZ csapata ellen.
Összegezve:
Csapatunk két győzelemmel, azaz 6 ponttal a 8-ik helyen végzett.
Volt néhány sima vereség, de az utóbbi mérkőzéseken szoros mérkőzéseken kaptunk ki, ez biztató.
Néhányan elmentek, néhányan jöttek. Ez így van rendjén. A jelek most már tényleg nagyon biztatók. A spori szerint a mai meccsünk volt az egyik legizgalmasabb mérkőzés azok közül, amiket vezetett. Jó ilyen visszajelzéseket is hallani. Szerettem volna, ha ma nyertek, nem jött össze sajnos. Sebaj, ősszel újra megyünk, ha Ti is úgy gondoljátok.

Ha van kedvetek egy kis beszélgetésre, vagy csak egy kicsit együtt lenni, mindenkit szeretettel várok holnap délután, nálunk. A nap mintegy megkoronázásaként közösen megnézhetjük az esti BL döntőt a már jól megszokott helyen, a garázsban.

Itt szeretném megismételni, amit már két postal ezelőtt is belinkeltem. A szervezők is várnak minket június 6-án, Szegeden egy közös záró eseményre, közös imára. Menjünk minél többen, ha tudunk, ok?

Nem műtenek meg hétfőn, így valószínűleg én is megyek majd.

Szép estét!

2 megjegyzés:

  1. Biztató szezonnak nézünk majd elébe, főleg, ha reményeink szerint minél gyakrabban összetudunk majd jönni nyáron focizni. :) A záró eseményre is tudok menni valószínűleg.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy vendégként részt vehettem az utolsó mérkőzéseken, és bár kimagasló játéktudással nem is, de létszámban mindenképpen, és esetleg lelkesedéssel is hasznára lehettem a csapatnak.
    W.Jani

    VálaszTörlés