2011. március 17., csütörtök

SZAVAZÁS!!!

Szép napot mindenkinek!

Ha jól figyeltem a facebookon, az iwiwen és a blogon történteket, akkor kijelenthetjük, hogy a csapat Norbi szitás módszerét választotta, méghozzá a színes nyomtatás lehetőségét, amely információim szerint 800 ft/mez-be fog kerülni a már előzetesen megszavazott 2045 ft/fős felszerelés mellé. Kérlek Titeket, hogy a mez árát minél hamarabb juttassuk el Sanyihoz, Norbit pedig arra kérném, hogy ide, a blogra írjon fel minden szükséges információt a nyomtatásról, köztük azt is, hogy hova és mikorra vigyük a pénzt.

És akkor most egy másik téma: szavazzunk a mezszínről!

Amennyiben jól követem az eseményeket, a mezre színes címer fog kerülni. Többen jeleztétek, hogy a bordó mez jól nézne ki... igen ám, de ha a mi piros Messi AS címerünket rányomjuk a bordó mezre, abból semmi sem látszik majd. A fehér mezre olyan jelzés jött, hogy az kényes... De ezeket csak megjegyeztem, döntsön a köz, győzzön a nép akarata :)

Bescanneltem a prospektust, ami kissé sötét, úgyhogy felírom a kódot és a hozzá tartozó színt is. A szavazásnál kérlek titeket, hogy a kódot és a mez színét is írjátok oda, illetve még arra is szükség lenne, hogy mekkora mezt szeretnétek rendelni (S, M, L, XL, XXL).


Feltételezem rövid ujjú mezt szándékozunk rendelni, így csak azok kódjait írnám le. Az első szín jelzi azt, amelyik dominál a mezen, a másik a kiegészítő szín.

A választék az alábbi lenne:
001-kék/fehér, sárga/fekete kapusmezzel
002-bordó/fehér, sárga/fekete kapusmezzel
003-zöld/fehér, sárga/fekete kapusmezzel
004-fehér/fekete, sárga/fekete kapusmezzel
005-fehér/bordó, sárga/fekete kapusmezzel
006-fehér/kék, sárga/fekete kapusmezzel
007-fekete/sárga, sárga/fekete kapusmezzel

008-kék/fehér, fekete kapusmezzel
009-bordó/fehér, fekete kapusmezzel
010-zöld/fehér, fekete kapusmezzel
011-fehér/fekete, fekete kapusmezzel
012-fehér/bordó, fekete kapusmezzel
013-fehér/kék, fekete kapusmezzel

A kapusmez kérdését szerintem hagyjuk Harsavinra, mi csak a saját felszerelésünkkel foglalkozzunk, persze észrevételek mindig jól jönnek:)
A szabály ugyanaz lenne: mindenkinek pontosan egy szavazata van, a szavazás holnap, azaz péntek estig tart, és az addig leadott voksok alapján dől el a mez színe.

Nos, akkor ettől a pillanattól kezdve megkezdődött a szavazás:) Hajrá!
Forca Messi AS!!!
Kb.

6 megjegyzés: