2011. augusztus 24., szerda

Kedves Csapatkapitányok!

Sok szeretettel üdvözlünk újra Titeket!

Reméljük mindenkinek jól telt a nyára, s kipihentétek a bajnokság és az év egyéb fáradalmait.

Terveink szerint szeptember második felében új szezon indul a don Bosco Ökumenikus Labdarúgó Bajnokságban.

Ezzel kapcsolatban szeretnénk majd titeket valamikor az elkövetkező hetekben egy kis megbeszélésre invitálni (pontos időpontot majd egy későbbi levélben küldünk).

Szeretnénk továbbá kérni titeket (szervezői munkánkat megkönnyítve), hogy a várható 15 fős kereteitek listáját (3 légiós szabály még mindig él), illetve a számotokra 2 legalkalmatlanabb napot elküldeni nekünk. Így már remélhetőleg a megbeszélésre egy kész sorsolással tudunk majd menni.

Válaszaitokat sok szeretettel várjuk!

Isten áldása kísérjen Titeket!

Baráti üdvözlettel:
Balázs, Tomi, Géza

9 megjegyzés:

  1. benne vagyok:) a hétfői napom néz ki esélytelennek, mert ebben a félévben este 19:00-20:30ig dupla meteorológiám lesz (jajdejó:D) de a többi napon ráérek.
    Máté

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Alig várom, hogy megint együtt játszhassunk! Nekem hétfő-kedd tuti nem jó. Viszont elsődlegesen ne hozzám igazítsátok a programot, mert idén is lesz JATE bajnokág, ahol legalább 3 csapatban érdekelt vagyok, így egyelőre nem tudom megmondani, hogy mikor érek rá (az egyik csapat szinte biztosan hétfőnként játszik). Annyit majdnem teljes bizonyossággal állíthatok, hogy ha ismét döntően péntekenként lesznek a meccsek, akkor azt tudom vállalni.

    Üdv,
    András

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!
    Én sajnos még mindig csak szurkolóként jövök számításba egyenlőre... És ráadásul még mindig nem érzem feljogosítva magam, hogy lányként posztoljak a pályán:)
    Hajrá, fiúk!!!

    VálaszTörlés
  4. Hali!
    Végre :) Sajnos még nem tudom pontosan megmondani, hogy mikor nem jó nekem. Hétfőn vagy kedden sokáig lesz laborom (7-8 óra). Másról eddig nem tudok, de számomra a kurzusfelvétel java hátra van még.

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!
    Hiányzik már a csapat :) Egyelőre elfoglaltságom terén nem tudok biztosat mondani, valószínűleg a péntek+vasárnap este lesz, ami nekem sokszor nem jó, de az sem minden héten.
    Tényleg, nálam van még a fair play serleg, vmi méltó helyre kellene tenni! :))
    üdv,
    Tamás

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!

    Lehet, hogy kellene valami megbeszélés féle személyesen is. Természetesen az lenne jó, ha a szegedi srácok (Tamás, András) - akiknek itt is megköszönném, hogy máris jelezték részvételi szándékukat - is el tudnának jönni. Mondjuk valami szalonnasütős, fair-play díjnak örvendős party keretén belül. No, mit szóltok?

    VálaszTörlés
  7. Jóóó ötlet Sanyi! :) Jut eszembe, nekem Béla jelezte, hogy számíthatunk rá, neki is a péntek necces. Kb.

    VálaszTörlés
  8. Tényleg nagyon jó ötlet, benne vagyok! :) (szinte bármikor jó, a holnap este nem jó, és a kedd, ami 30-a)

    VálaszTörlés