2011. április 14., csütörtök

Új meccsidőpontok

Szép napot mindenkinek!

Mint tudjátok, már jeleztem, hogy a Szt. Imre elleni (ápr. 29.) mérkőzést az ellenfél kérésére áthelyezzük az eredeti időpontból. Jelen állás szerint van egy esetleges időpont, ami elméletileg jó mind a Messi AS, mind a Szt. Imre számára:

2011. május 19., csütörtök, 18:00

Messi AS - Szt. Imre Szakkollégium

Már érdeklődtem 1-2 embertől a csapaton belül, nekik jó. Arra kérnék mindenkit -azokat is, akiket már megkérdeztem-, hogy itt, a blogon a hozzászólásokban mindenki minél hamarabb nyilatkozzon arról, hogy megfelelő-e neki ez az időpont, ugyanis ez esetben a SZISZK lefoglalja a pályát.

A mérkőzés áthelyezésével áprilisban már nem lesz több összecsapásunk, legközelebb május 6-án, pénteken játszunk a GFHF ellen.

További hír:

Az idény utolsó két tétmeccsét (05. 17. Messi AS-Dorozsma, ill. 05. 24. Messi AS-SZEVASZ) keddi napokra kaptuk, azonban ez nem a legmegfelelőbb időpont a csapatból több embernek, ezért kérnénk az időpontok megváltoztatását.

Sanyi regisztrált a mérkőzéseinknek helyt adó Herman Ottó Kollégium honlapján a műfüves pálya bérlését lehetővé tevő oldalra, így ő is meg tudja nézni, hogy mikor szabad a pálya. Ezek alapján 3 napot tudnánk megjelölni mérkőzés időpontjának:

május 20., péntek

május 26., csütörtök

május 27., péntek

Ha jól tudom, az időpontok este 6 v. 7 órától lennének.

Ez alapján kijelenthetjük, hogy egyik alkalommal 2 egymás utáni nap lesz meccsünk, ugyanis ami fix(amennyiben nektek is jó), az a szt. imre elleni május 19-ei mérkőzés, a másik 3 időpontra pedig 2 mérkőzés fog kerülni - reményeink szerint, ugyanis ez az ellenfeleinken is múlik.

Amit kérek: mindenki gondolja át, hogy jó-e neki ez a 4 időpont (május 19., csüt; május 20., péntek; május 26., csüt; május 27., péntek), amelyen valószínűleg 3 mérkőzés kerül megrendezésre.

Mégegyszer kérek mindenkit, hogy itt, a blogon jelezze, jók-e neki az időpontok. Mindenkit!

Forca Messi AS!!!

Kb.

9 megjegyzés:

  1. nekem a május 20. nem jó, a többi előreláthatóan igen.
    Máté

    VálaszTörlés
  2. 26-a nem igazán jó. A többi megfelel.

    VálaszTörlés
  3. Nekem mind jó szerintem. Legalábbis olyankorra már nem szoktak vizsgát tenni...

    VálaszTörlés
  4. Dícsértessék!

    Körbe kell kérdeznem a csapatomat de azt biztosan tudom h nekünk 18.00-tól sosem jó. Mindenki dolgozik a csapatból szinte.
    A másik hogy péntek lett általunk szünnapnak megjelölve, s ha jól látom az egyedüli 19.00 órás időpont pénteken van.

    Így elsőre nem nagyon látom h mikor lehetne pótolnunk. Mindenesetre megkérdezem ezt a pénteket mármint 05.20-at, hátha akkor jó lehet.
    A többi időpont biztos nem jó.

    Esetleg nekünk 21.00-tól is jó, játszottunk már akkor.

    Egy másik ötlet: marad a 05.17 20.00 órától a Dorozsmával, de ha csak 4+1-en tudtok kiállni akkor mi is annyian leszünk egyszerre a pályán.

    Üdv,

    Kordás Andor
    Dorozsma KFK

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok! Egy: nekem jó bármelyik időpont, valószínűleg folyamatosan kispados leszek és egyúttal drukker is. Kettő: viszont azoknak, akik egymás utáni napokon játszanak, gondolom ez nem jelent semmilyen fizikális megerőltetést, stb. Csak mert az egymás utáni napokon játszott meccsek miatt gondolom nem fogunk hátrányba kerülni a pihentebb ellenféllel szemben? Persze én még mindig nagyon nem értek a focihoz...:)

    VálaszTörlés
  6. De, valószínűleg nem lesznek azonosak a feltételek, pihentebb csapat ellen két egymást követő nap második mérkőzésén nyilván fáradtabb lesz a csapat egy pihent ellenfélnél.
    Sajnos a két említett időpontban András nem elérhető, tapasztalataink alapján nagyon sokat számít a játéka, illetve a pályán mutatott játékszervező kvalitása. Ezek alapján szerintem még "fáradtan" is nagyobb esélyünk lesz az adott mérkőzésen jó eredményt elérni, mint András nélkül. Ez volt a fő ok, amiért egyáltalán felmerült az időpont módosítások kérdése.
    András! Az esetleges 26-i mérkőzés tuti nem lesz jó? Sajnos a SZEVASZ még nem válaszolt, remélem nem pont az a nap lesz nekik jó... :(
    Dorozsma ma reggel 90%-a saccolta, hogy jó nekik a 05.20 19 óra.

    Forza Messi AS!

    VálaszTörlés
  7. Nekem is jó!
    Béla

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok!

    Először is Áldott Húsvétot mindenkinek!

    Sikerült végre zöld ágra vergődnöm az érintett csapatok kapitányaival.
    A dolgok jelenlegi állása szerint nincs akadálya, hogy András irányításával menjen le a tavaszi forduló összes mérkőzése.

    Tehát a tavaszi forduló hátralevő mérkőzéseinek új és végleges időpontjai:

    2011.05.06. 19:00 GFHF - : - Messi AS
    2011.05.13. 19:00 UPC - : - Messi AS
    2011.05.19. 18:00 Messi AS - : - Szent Imre
    2011.05.20. 19:00 Messi AS - : - Dorozsma
    2011.05.27. 18:00 Messi AS - : - SZEVASZ

    Amint látható nagyon zsúfolt lesz a május, lehet jókat focizni. :)
    Kérnék mindenkit, hogy lehetőségeihez képest próbáljon meg minél több mérkőzésen részt venni, mert tényleg nem volt egyszerű módosítani az időpontokat.

    Forza Messi AS!

    VálaszTörlés
  9. Sziasztok,

    05.06. kivételével (elutazom) a többi nekem előreláthatóan jó lesz.
    üdv, Tamás

    VálaszTörlés